Van inzicht tot resultaat

SCB Businesscare is in 2015 opgericht door Sander Berkenbosch, bedrijfskundig ingenieur met kennis en ervaring op gebied van businesscontrol en bedrijfsvoering in de sector zorg en welzijn. Het bedrijf is ontstaan vanuit de intrinsieke motivatie om kennis, ervaring en instrumenten die aanwezig zijn binnen grote (zorg)bedrijven ook voor kleinere zorgbedrijven beschikbaar te maken.

Grote zorgbedrijven hebben intern meestal grote financiële en adviserende afdelingen ingericht voor ondersteuning van het management bij diverse bedrijfseconomische en bedrijfskundige zaken. Dit is iets waar kleinere zorgbedrijven vaak weinig tot geen budget voor hebben. Toch is er bij deze bedrijven wel dezelfde behoefte aan inzicht, ondersteuning en advies als bij grote bedrijven. Het gaat dan om kleinere schaal, maar de relatieve impact is minstens net zo groot!

Daarom is volgens SCB Businesscare integrale managementinformatie en gericht bedrijfskundig advies ook voor kleinere zorgbedrijven van groot belang om duurzaam competitief voordeel en continuïteit naar de toekomst te waarborgen.

Wij werken vanuit een klein flexibel team als basis en maken gebruik van flexibele werkruimten om de kosten te beheersen. Dus geen dure maatpakken en een luxe kantoor, omdat u als klant daar volgens ons niets aan heeft.

Wij willen door onze werkwijze meer inzicht geven in uw zorgbedrijf en gericht helpen uw resultaten te verbeteren, zonder onnodig hoge kosten. De missie van SCB Businesscare is zorgen voor betaalbare en flexibele grip op bedrijfsvoering voor kleine en middelgrote (zorg)bedrijven. Elk traject start met een persoonlijk intakegesprek op locatie bij u als klant met een ervaren consultant. Zo leren wij u en uw bedrijf kennen en kunnen wij uw situatie, behoeften en wensen goed inschatten. Deze afstemming leidt tot maatwerk in service voor u.

ir. S.C. (Sander) Berkenbosch MBA

Ervaring
Businesscontrol, management, reorganisatie en (overname)projecten in medisch specialistische zorg, paramedische zorg, tandheelkundige zorg, huisartsenzorg en consultancy (o.a. haalbaarheidsonderzoeken ondernemingsplannen)

Opleiding
Technische Bedrijfskunde, Universiteit Twente
Master of Business Administration, NCOI Business School

Van inzicht tot resultaat!

Nieuwsgierig wat SCB Businesscare voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Over SCB Businesscare

SCB Businesscare geeft u meer inzicht in uw zorgbedrijf en helpt gericht uw resultaten te verbeteren, zonder onnodig hoge kosten.

Interesse?

Neem contact op met ons en ontdek hoe wij het resultaat van uw bedrijf kunnen helpen verbeteren.

Neem contact op

Tel.: 035 - 772 3220
E-mail: info@scbconsultancy.nl